В дигиталната епоха, в която живеем, фотографията е неизменна част от заобикалящата ни среда. За да изглежда един уебсайт наистина завършен има нужда от професионално заснемане и обработване на изображенията. Ние предлагаме фотозаснемане на Вашия бизнес – фирмени знаци и лого, работно място, мероприятия, служители, процес на работа и продукт. Нашите професионални фотографи гарантират най-високо качество на изображенията.

Продуктова и рекламна фотография

При изработка на онлайн магазин е изключително важно всеки продукт да бъде ясно представен на потребителя, а именно чрез правилно заснето изображение. Фотографите на „ВАРНА ДЕВ“ ООД могат да заснемат Вашите продукти на място или в студио. При продуктовата и рекламна фотография е характерно фотозаснемането чрез огледално рефлексен апарат, като продуктът е разположен на бял или сив фон. Предлагаме също така и 360-градусово завъртане на продуктите за пълно визуализиране на продукта. Използваме между 8 и 32 кадъра, като по този начин даваме възможност на потребителя да добие пълна представа относно предлаганата стока.

Виртуална 360-градусова разходка / обиколка

В България започнаха масово да навлизат интерактивните снимки или още известни като виртуална разходка. Ние можем да заснемем и вградим във Вашия уебсайт 360-градусова виртуална разходка, която да даде на потребителите цялостна визия за Вашия офис, заведение и магазин. Виртуалният тур въздейства силно и оставя много добро впечатление в посетителите на сайта чрез възможността да преоткрият всяко кътче на Вашия обект. Към всяка виртуална обиколка могат да се добавят лога, послания, музика и глас зад кадър.

ВИДЕО заснемане

В момента вграденото в сайтовете видео е много силен метод за проникване в съзнанието на онлайн потребителите. Ние знаем как да заснемем и монтираме едино видео така, че то да има наистина сериозно въздействие върху посетителите на сайта Ви.

  • Можем да заснем видео с различна дължина и на различни места.
  • Можем да добавим итервю със собствениците, служителите и клиентите.
  • Можем да използваме различни звукови и визуални ефекти.
  • Можем да запишем професионален глас.
  • Можем да подберем подходяща типография.

За повече информация – СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС