За нас

“ВАРНА ДЕВ” ООД се занимава с изработка и поддръжка на персонални и бизнес уеб сайтове. Нашата основна задача е да подобрим максимално онлайн присъствието на Вашия бизнес. Ние поддържаме близък и редовен контакт с клиентите с цел добра синхронизация и възможно най-високо ниво на реализация на дадения проект. Повече за нас:

 • ivo

  Ивелин Петков

  Ръководител проекти

  Иво е съосновател на “ВАРНА ДЕВ” ООД. Той е главен програмист, web разработчик и SEO експерт. Старае се да изпипа и най-дребния детайл, за да може клиентът да остане максимално доволен. Обича плуването и модерните технологии.

 • rumen

  Румен Стоянов

  Маркетинг специалист

  Румен е съосновател на “ВАРНА ДЕВ” ООД. Бележи успехи в олимпиади и конкурси по IT още в гимназията. В момента учи Маркетинг, а в последните две години се занимава усилено с онлайн маркетинг, мобилни и интернет технологии. Стреми се към утвърждаване на Американските тенденции у нас. Любител е на колоезденето и обича да пътува.

 • qsen

  Ясен Георгиев

  Отдел клиенти

  Ясен се занимава с намирането на нови клиенти и се грижи за добрата репутация на фирмата. В свободното си време се занимава с футбол и фотография. Победител в световния фотоконкурс на Sony за 2015г. в категория Пътешествия.

разгледайте нашите проекти ПОРТФОЛИО